OVER ONS

  In 1966 heeft een groepje Haaftenaren het idee gehad om een visclub op te richten. Volgens de verhalen werden de plannen hiervoor gesmeed bij “Floor de kapper” waarna de oprichting volgde bij “ de Kissing”, het voormalige café aan de dijk.

  In 2016 hebben wij als H.S.V. de Elft ons 50 jarige bestaan uitgebreid mogen vieren. In de Burcht van Haeften was op 22 oktober 2016 een feest voor leden, donateurs en sponsors.

  H.S.V. de Elft organiseert vissen voor jong en oud, man of vrouw, jongen of meisje. Wij organiseren o.a. wedstrijdvissen, vrije hengel vissen, competitie vissen, 55 plus vissen, koppelvissen, jeugdvissen, damesvissen en schoolvissen.

  Via deze weg wil ik ook de volgende bedrijven en instanties bedanken voor hun steun met betrekking tot het verlenen van toegang tot ons viswater: Niemans Kerkewaard BV, NedCargo, Stichting S.B.N.L., Steenfabriek Haaften en Dhr. H. Pippel.

  Met een sportieve visgroet,

  Rob Schrijver
  voorzitter


  H.S.V. DE ELFT

  In 1966 heeft een groepje Haaftenaren het idee gehad om een visclub op te richten. De plannen hiervoor werden gesmeed bij “Floor de kapper”....

  CONTACT

  H.S.V. de Elft
  p/a Hoge Hof 46
  4175 AK Haaften
  T: 06-50971878
  E: info@hsvdeelft.nl  VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA: